Златка Блек поля победата в чалготека в Студентски град

Участници от двата сезона на Big Brother вдигаха наздравици през нощта
Обновена: 18 дек 2013 15:04 | 17 дек 2013 08:57, Александър Попов
97

Златка се раздава на дансинга. Снимка: Булфото

Златка Димитрова поля победата в Big Brother на шумно парти в чалготека в Студентски град, като домакин на празненството бе фолкпевецът Константин. На купона се събраха съквартирантите от риалитито, както и участници от завършилото преди това ВИП издание. Наздравици вдигаше и водещият Ники Кънчев.

Още по темата

Златка Райкова бе в компанията на гаджето си Георги, а останалият на второ място Лео -  в тази на "ревльото" Миро, който му отмъкна победата в Big Brother преди осем години. Мариан Кюрпанов пък обръщаше внимание предимно на Лияна и Ирина Флорин, докато Денди се дивеше на танците на Райна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още по темата: Big BrotherЗлатка Димитрова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
3
 
6
 
! Отговори
Даниел Петков преди 10 години
Лошо няма. Не виждам защо е този негативизъм у вас. Празници идват, бъдете по-позитивни :) Успех на Златка и оздравяването на Боби
45
15
 
9
 
! Отговори
мисля преди 10 години
според мен златка спечели , защото КАЗА, че ще помогне на момчето. аз също не я харесвам като стил на поведение и култура, обаче шапка и свалям, че реши да бъде ЧОВЕК,може да е пълна с недостатъци но се показа като ЧОВЕК. затова мисля, че тя трябваше да спечелуи , защото благодарение на това едно момче ще проходи отново.
44
1
 
44
 
! Отговори
Прасето Гошо преди 10 години
Лошото тепърва предстои, от тук насетне този гений на мисълта, образец на глупоста, еквивалент на поведенческа нестабилност и дебилност, връх на физическото съвършенство ще бъде развяван като прани *** и разнасян като като *** вестник по всички телевизии и предвания от тук насетне до края на света в опит да бъде наложен като модел на подражание и единствен образец на поведение.Красота ви казвам!
43
1
 
5
 
! Отговори
Хахото преди 10 години
До TulskiНе я харесвам тази музика, не живея в България от доста време, но все съм чувал, че най-големите са в центъра!? Биад, Сарай (или Версай ли беше...), Син Сити, Найт Клуб и пр. и пр. Какво има в студентски град? Доколкото знам - Плаза. И то не е голяма дори, понеже съм бил в бившият "Алкатрас", а след това и в "Алигатор" (той май беше на DJ Станчо). Та, коя по-голяма дискотека е там!?
42
2
 
8
 
! Отговори
наблюдаващ преди 10 години
Ха сега да се оповести и предаде на живо, когато болното момче, за което щеше да отиде наградата я получи в пълен размер, както се прокламираше. Да му честитим и да му пожелаем оздравяване, защото много хора са гласували заради тази мисия, а не заради ревящата.
41
0
 
12
 
! Отговори
Tulski преди 10 години
" Защо партито е в СТУДЕНТСКИ ГРАД?????? "======================================================Много просто бе човек, не ти ли е ясно защо. Там са най - големите и посещавани чалготеки.
40
2
 
21
 
! Отговори
въййййййййй преди 10 години
Пирин Тракия Огрява! Това е нивото!
39
2
 
25
 
! Отговори
Хахото преди 10 години
И нещо друго, което ми направи впечатление. Защо партито е в СТУДЕНТСКИ ГРАД?????? Доколкото знам, това е място, където студентите живеят поради близостта на много университети и билиотеки. Също така, има и барове и кафенета, в които да отморят. Та, от участниците на партито, колко са студенти!? Толкова ли няма други 100 знаменити чалготеки в центъра на София, та е трябвало да го правят при студентите!? И после очаквайте и нормални студенти! Срам и позор е цялата работа.
38
4
 
31
 
! Отговори
ЧАО преди 10 години
Време е за емиграция......не останаха нормални хора в този географски район България!!!
37
2
 
31
 
! Отговори
Хахото преди 10 години
За съжаление, това Е представителна извадка за България (гласувалите, гледалите и пр.). Просто при тази чалгаризация, която се рее из българските земи няма и как друго да е. Та тази Златка е типичният персонаж от любимата музика на по-голямата част от населението. Всеки щрака с пръсти, най-големите български концерти са на чалгарки, най-сзрелищните също, най-големите дискотеки са чалготеките... Това е! Простотия до шия и няма да се изненадам ако НАИСТИНА е спечелила чрез смси!
36
1
 
40
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
ЗЛАТКА ДЕТО СИ ДЕЛИ ПЕЧАЛБАТА НА 50% С ПРОДУЦЕНТИТЕ ТОЧНО КАТО БЛИЗНАЧКИТЕ!!!!А НАРОДА УМЕН ПУСКА ЛИ ПУСКА СМС-СИ В ГУШИТЕ НА ПРОДУЦЕНТИТЕ!!!
35
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще повърна
34
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лео трябваше да спечели, а не този ревящ маймуноподобен ***!
33
3
 
9
 
! Отговори
Йово преди 10 години
До АнонименПич аз не съм го гледал това предаване(нито един от сезоните му). Но щом има хора да им гледат простотите на "продуцентите" значи ти сам помисли. Тези предавания се издържат от реклама и СМС-си ако няма гледаемос и гласуване с СМС тези предавания отдавна нямаше да се излъчват по ТВ а щом се излъчват значи има гледаемост и гласуващи.
32
1
 
42
 
! Отговори
до Йово преди 10 години
И ти ли като Ники Кънчев ще обобщаваш, че "България тръпне в очакване на победителя" "България избра". Не, това не се гледа от цяла България, гледа се от шепа зомбирани ***, това не ти е представителна извадка на населението.
31
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тя има нужда от психиатър-за 1 минута си сменя настроенията няколко пътиЗа да каже Кънчев че са се променили двете Златки-трябва да им види положението след 2-3 години и не пред камерите да лицемерничатНовите им връзки ще продължат най-много 5-6месецаТези всички от шоуто и коментаторите в студиото наистинали се смятат за ВИПЗа ВИП-може да се говори за ХОРА ПОЗНАТИ С ПОСТИЖЕНИЯ НА СВЕТОВНО НИВО-КАТО СТАНКА ЗЛАТЕВА ХРИСТО СТОИЧКОВ КУБРАТ ПУЛЕВ
30
3
 
24
 
! Отговори
ГражданинътКарбовски преди 10 години
........ За "Столицата на Великобритания" - Англия , ха ха ха ха , всички знаем ! Но тази "ПОБЕДИТЕЛКА" дали знае поне името и Столицата на Държавата , в която живее ?!?! :) ;) :) ДО КОМЕНТАР 27 - АНОНИМНИКА - Да! И ти си прав! Едва ли чак толкова много хора са гласували за тази "умница".... Обаче това , че такива ОТКРОВЕНО ПРОСТИ К_ _ВЕТИНИ ни ги навират в лицето и ни ги правят "ПОБЕДИТЕЛКИ" и "ИДОЛИ" в лицата на Младото поколение..... КАКВО ТИ ГОВОРИ НА ТЕБ? А? ....... :( :( :(
29
2
 
27
 
! Отговори
ЗлатитУ преди 10 години
А сега всички ранобудни - РЪЦЕТЕ ГООООРЕЕЕЕЕ!!!!Оп-са-оп-са!Чупка в кръстаааа!!!Оп-саааааа!
28
2
 
21
 
! Отговори
ГражданинътКарбовски преди 10 години
Ха ха ха ха! Верно ли тази УМНИЦА ХУБАВИЦА спечелила "БАШ БАЙ БРАДЪР ОЛ СТАРС" ?!?!........ Аааааааааааааааа ха ха ха ха ха! КЛАСИКА! Ей за такива "ГЛАСУВАТ" Младото ни поколение и голяма част от Българите.......... И НЕ само "ГЛАСУВАТ" за такива..... ами такива като Златките,Багите,Азисовците,Николетките и Божиновците са "ИДОЛИ" на повечето ученици,ученички и студенти в Абсурдистан!!! После чакайте да се..... ОПРАВИМ! Ще се... ОПРАВИМ.... ама на.... куково лято! :) ;) :) ;)........
27
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Йово, дали българите са избрали Златка? Ти, а и другите като теб как мислите, дали е спечелила заради изпратени смс-и или заради кефа на продуцентите? Можеш ли да мислиш? Само няколко въпроса...